Tegnekursinstruktør Maria Blinova

Velkommen til “Regnbue” tegneskole!

Jeg er tegnekursinstruktør og vil gjerne introdusere meg selv.

Mitt navn er Maria Blinova og jeg er 38 år gammel. Jeg er fra St-Petersburg, Russland og har bodd i Bergen siden 2003.

Som barn elsket jeg å tegne og drømte om å bli kunstner, men studerte ikke kunst profesjonelt på grunn av flere ulike årsaker. Jeg valgte å bli geofysiker. Jeg har doktorgrad i geofysikk, og 11 års erfaring med forskning, også i oljebransjen.

I 2013 begynte mine interesser for kunst å vokse igjen, og jeg bestemte meg for å studere kunst på fritiden. Det tok tid før jeg fant et kurs som stod til forventningene jeg hadde, både til undervisningskvalitet og studieprogram. Kurset ble presentert på nett: “The Cindy Wider Method – Complete Drawing Certificate Course”.

Dette kurset ga meg mulighet til å kombinere fast jobb og familieliv med et kunststudium av høy kvalitet. Jeg synes at kursprogrammet er utmerket fordi det er enkelt å forstå, logisk oppbygget, omfattende og bra utviklet.

Jeg fullførte kurset med karakterene A+ i april 2016, og Cindy Wider inviterte meg deretter til å fortsette videre med instruktørutdanning. Jeg aksepterte invitasjonen og utdannet meg som tegneinstruktør.

I starten så jeg for meg å undervise i kurset en gang i uken, på fritiden. Den nylige krisen i oljebransjen kostet meg en jobb, men hjalp meg med å bestemme meg for å følge barndomsdrømmen min om å jobbe med kunst på fulltid. Derfor startet jeg denne skolen.

Jeg er veldig spent på å dele min erfaring og kunnskap med andre, fordi jeg vet at dette kursprogramet virker! På grunn av at jeg begynte å studere tegning som voksen, har jeg god innsikt i hva man trenger for å lære å tegne helt fra begynnelse!

Bli med på dette kurset og lær Cindy Wider’s strålende program sammen med meg!

Her er noen av mine tegninger:

Mine vitnemål:

 

Tegnekurs:

Voksne (fra 12 år):
Midlertidig utilgjengelig

Barn og Ungdom (fra 8 - 14 år):
Bønes kirke: lør, kl.10:00 – 11:00; 11:15-12:15